Uvijeti korištenja

Nitko vas nije silio da koristite ovu stranicu pa njenim korištenjem slobodno pristajete na ove uvjete korištenja. Uvijeti korištenja mogu se mijenjati prema potrebi, a daljnjom upotrebom stranica pristajete da vas ne moram obavijestiti kada se promijene.

Stranica je osobni blog izvjesnog Nevena Unukića. Svi tekstovi, slike i ini uradci na ovim stranicama – pa čak i oni koji izgledaju pristojno – su u stvari čista glupost. Objave su jadno napisane, sadrže neprovjerene informacije i zbog svojeg sadržaja ne bi ih trebao gledati – nitko.

Južni park

Iako su sve informacije i sadržaji na ovoj stranici pripremljeni u dobroj namjeri, greške su moguće, pa informacije s ove stranice nikako ne smijete koristiti u iole ozbiljnijim okruženjima, uključujći, ali ne i ograničavajući se na:

  • ispite, domaće i školske zadaće, postere, seminarske, diplomske i ine akademske radove;
  • nedjenlje ručkove, pauze na poslu;
  • oklade, nagradne igre i kvizove.

Lingvofil nikako ne može biti odgovoran ako ste se osramotili iznoseći neku informaciju koju ste pročitali na ovim stranicama. Sami ste si krivi.

Lingvofil koristi isključivo slobodne i besplatne alate, fotografije i fontove. U rijetkim slučajevima ako preuzimamo nečije sadržaje, držimo se Zakona o autorskom i srodnim pravima koji kaže:

Članak 90.
Dopušteno je doslovno navođenje ulomaka
autorskog djela (citata) koje je na zakonit način postalo
pristupačno javnosti, radi znanstvenog istraživanja,
nastave, kritike, polemike, recenzije, osvrta, u mjeri
opravdanoj svrhom koja se želi postići i u skladu s
dobrim običajima, time da se mora naznačiti izvor i
ime autora.

https://www.dziv.hr/files/File/zastita/zakon_autorsko_HR.pdf

Preuzimanje sadržaja sa ovih stranica je poželjno i dopušteno uz dva uvijeta:

  • Ono što preuzimate ne mijenjate
  • Ono što preuzimate potpišete odakle ste preuzeli; Konkretno:na webu direktni link upravo na ono što preuzimate ili citirate, a ako ćete nešto tiskati, printati, uključivati u prezentacije ili video zapise, navedite samo Izvor: www.lingvofil.eu (facebook.com/lingvofil)

U ovom trenutku, ništa na ovim stranicama nije komercijalni sadržaj, odn. nitko nije platio da se objavi. Ako dođe do promjene – promijenit će se i ovaj odlomak.

Zaštita osbnih podataka i kolačići su zakonom regulirana materija s kojom se ne zajebavam. Dio su uvijeta korištenja i nalaze se na ovom linku.
Ukratko zdravoseljački: briga mene tko ste vi kao pojedinac, u što vjerujete, u kojoj pozi piškite, tko je bio na vlasti kada ste se rodili; Koristim Google Analitiku – ako i kada mi to dozvolite – samo da znam koliko ljudi i što čita.
I to je sve.

Ako mi se ikad javite, i pri tome mi dragovoljno ostavite email, broj telefona ili sl. u kontekstu da mi postavite pitanje na koje očekujete odgovor, ja ću vam odgovoriti na taj broj telefona ili emajl. Ako vam to ne odgovara, pobogu pošaljite mi anonimnu poruku.
Dapače, nemam apsolutno nikakve posebne želje razgovarati s vama putem ove stranice, osim ako ne nudite pare ili bi volontirali, pa ako imate što za reći – tu je uvijek www.facebook.com/lingvofil, pa tamo pišite do mile volje.

Autor ove stranice nema nikakve formalne naobrazbe iz lingvistike. Kao većina kajkavaca ne zna dobro č i ć, niti je ili ije, i zapravo ako trebate zapamtiti samo jednu stvar s ove stranice je – mažite se kremom za sunčanje. Korisnost dugoročnog korištenja kreme za sunčanje su dokazali znanstvenici, a sve ostalo na ovoj stranici je plod mog vrludavog životnog iskustva.

Zadnja izmjena: 2019-10-18 18:47